Over deze health journalist en betrokken voedingsadviseur

Slimmer geZond is er voor mensen met interesse in slimme voeding en een gezonde leefstijl. Of dat nu is om beter of slanker te worden, energie te krijgen, van kwalen af te komen of gewoon om problemen te voorkomen. Wat je doel ook is, door meer te weten en ‘slimmer’ gezond te leven, kun je dat doel ook bereiken! En ik hoop je daarbij als health journalist en voedingsadviseur te kunnen inspireren!

 

Met persoonlijke passie en ervaring

Slimmer geZond wordt gevoed vanuit persoonijke passie, kennis en ervaring. Toen ik tientallen jaren geleden in een flinke dip terecht kwam, besloot ik het roer radicaal om te gooien en me te verdiepen in voeding, supplementen en een healthy levensstijl.

 

Door de tijd heen raakte ik steeds meer overtuigd van het nut van een gezonde levensstijl. En belangrijker: ik herstelde van veel van mijn klachten. Gegrepen door dit resultaat besloot ik naast mijn journalistieke werk een studie orthomoleculaire voeding te volgen.

Ervaringsdeskundige health journalist en adviseur

Inmiddels weet ik veel van bijnieruitputting, suiker, schildklierproblematiek, bio-identieke hormonen, voedingssupplementen en kruiden, maar ook van diëten, superfoods en voedingsalternatieven. Hierover schreef ik als heath journalist voor Gezond.nu en Healthy magazine, Sonja Bakker en Jasper Alblas. 

 

 

Ook probeer ik geregeld producten uit die slim gezond zijn, zoals een aardelaken en probeer ik soms wat recepten uit, waarover ik dan weer schrijf in mijn blog. Zo hoop ik anderen te inspireren om slimmer te eten en te leven. Want waarom ongezond blijven leven als het ook gezond, makkelijk én lekker kan?

Hoe kan ik jou helpen?

Een workshop met een groep volgen, een artikel als health journalist voor je magazine schrijven, als content manager je health content managen, individuele begeleiding door mij als voedingsadviseur of als copywriter jouw gezonde webtekst schrijven? Hoe kan ik jou het beste verder helpen?  

Contact

Slimmer geZond

Vronen 3 2151 PA Nieuw-Vennep
T 02525 500 466
M 06 222 45 228