Nieuwe Healy ervaringen

Druk, druk, druk met Tekstontwerp, nog even een site bouwen voor Slimmer geZond en oh ja, we hadden de Healy ook nog! Na het allereerste grote enthousiasme nog voordat ik het frequentietjerapieapparaat gekocht had, is mijn enthousiasme nog altijd niet afgenomen. Ik ontdek nog steeds iedere dag nieuwe mogelijkheden en leer de Healy (en mezelf) steeds beter kennen.

Mijn bevindingen? De Healy Gold is als goedkoopste model van iets meer dan 500 euro meer dan voldoende voor de meeste mensen. Je hebt namelijk de bewezen goudcyclusprogramma’s die je daarna kunt verdiepen met deep cycle facetten en het bioenergetische support programma tegen het Coronavirus. Daarnaast mag je deze uitbreiden met een programmagroep naar keuze. Dus afhankelijk van jouw klachten (bv. angst en slecht slapen hierdoor) kies je voor een bepaald programma (in dat geval het pijn / psycheprogramma). Dat zal voor de meeste mensen meer dan voldoende verlichting brengen.

Maar waarom heb ik dan toch voor het duurste model, de Healy Resonance gekozen? Nou, simpelweg omdat ik al gewend ben om flink voor mijn gezondheid te betalen jaarlijks. Ik vind het belangrijk om gezond te blijven en daarom laat ik geregeld onderzoeken doen. Dit betaal ik echter zelf en die kosten lopen per keer aardig op. Met de analysefunctie van de Healy merk ik echter dat ik achter al veel oorzaken van lang bestaande gezondheidsklachten ben gekomen.

Hiervan zal ik een voorbeeld geven. Waar een eerdere therapeut op basis van spiertesten aanradde om geen zwavelhoudende producten meer te eten omdat ik allergisch zou zijn, gaf mijn Healy juist aan dat ik een zwaveltekort zou hebben. Dus die weken onthouding van mijn zo geliefde uitjes en knoflook? Dat had geen enkele zin. Sterker nog, het heeft eerder averechts gewerkt, want wat blijkt? De meest voorkomende klachten bij zwaveltekort zijn juist het ontstaan van allergische klachten. Sjongejonge. Dus nu ik weer een weekje lekker in de uien en knoflook zit, verdwijnen aan die allergische klachten zoals jeuk en niezen steeds meer.

Buitengewoon prettige bijkomstigheid hiervan is dat ik ook weer sneller inslaap. Het rare is alleen dat alle slaapprogramma’s vooralsnog niet lijken te werken bij mij. Ik heb het diverse malen geprobeerd als ik ging slapen met de vibraties op afstand, maar daarvan ben ik toch niet sneller gaan slapen, heb ik het idee. Maar ja, als de oorzaak ook iets anders is, dan kun je blijven vibrereren, maar dan helpt het inderdaad niet. Het zouden de allergische klachten kunnen zijn, dus dat moet ik nog even afwachten.

Het zouden ook de vibraties in mijn energieveld kunnen zijn. Met de analysefunctie werk je namelijk niet met frequenties die door middel van elektroden worden doorgegeven, maar met vibraties. je trilt ze als het ware in je energieveld. Omdat ik nogal (hoog)gevoelig ben, heb ik het idee dat ik hiermee ook voorzichtig moet zijn. Maar dat was ik de eerste weken dus niet en daardoor is volgens mij best een boel oude pijn tegelijkertijd losgekomen. Best heftig, maar nu ben ik er doorheen en voel ik me letterlijk lichter en schoner.

Maar waar ik voorheen gerust nog wel eens vijf programma’s achter elkaar trilde of mijn aura uitlas, ben ik hier nu toch voorzichtiger mee. Ook de ene dag dit en de andere dag is niet goed voor mijn gestel gebleken. Dus nu noteer ik braaf wat er uit de analyses komt en die programma’s probeer ik dan meerdere dagen achter elkaar te volgen. En dat werkt een heel stuk beter! Less is dus more, ook in het geval van het Healy apparaat!

Meer over Healy of zelf een Healy bestellen?