Eerste teksten en Healy’s opgeleverd!

En de eerste opdrachten voor Slimmer geZond zijn een feit! Niet alleen mocht ik eerder al een workshop met slimme gezondheidstips op een sportschool in Hoofddorp geven, ook heb ik mijn eerste health tekst opgeleverd. Voor Ilona van Pelt van Leefstijlcoaching Haarlemmermeer mocht ik mij buigen over de tekst voor haar nieuwe website. 

Gelukkig was ze erg blij met het resultaat en schreef daarom een fijne review voor mij. Zo schreef ze: ‘Sandra schrijft vlotte, inspirerende teksten. De samenwerking verliep vlot en voorspoedig. Als ik feedback gaf, begreep ze precies wat ik bedoelde. En wat prettig is, is dat Sandra affiniteit heeft met leefstijlcoaching. Ik kom zeker nog eens bij Sandra terug.’ 

Ook de eerste Healy’s zijn inmiddels verkocht. In tegenstelling tot wat ik dacht heeft de uitzending van Radar alleen maar voor meer interesse in dit bioresonantieapparaat gezorgd. En na een lichte twijfel bij mijzelf heb ik toch besloten hiermee door te gaan, puur afgaand en vertrouwend op mijn eigen ervaringen en het commentaar van Healy op de uitzending.  Leuk om zo lekker bezig te zijn naast mijn ook al zo drukke werk met Tekstontwerp!